Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Absoluut de TOP op makelaarsgebied in de Duin en Bollenstreek. De marktkennis is enorm en de professionaliteit straalt er vanaf. Niet alleen voor de verkopers maar ook de kopers van ons huis hebben dit meermaals benadrukt. Super dus!

Dhr. W. Vink
10

Bij de aankoop van onze woning, ook via Wilbrink & vd Vlugt hebben wij gelijk aangegeven onze woning via deze makelaar te willen verkopen. Afspraken werden uitstekend nagekomen en plaatstelijke marktkennis goed. Hierdoor kregen we bijna de vraagprijs geboden. Administratie is goed op orde en alles is netjes op tijd afgehandeld. Dik tevreden met deze makelaar.

Anoniem
8

Vervanger van ons eerste contact was in onze ogen niet zo deskundig als ons eerste contact. Later nam deze het weer over van zijn jonge collega en toen ging het weer prima.

Anoniem
8

Samenwerking was heel fijn en duidelijk naar elkaar. Allemaal even aardig echt aanrader om met hun in zee te gaan. Denken heel goed met je mee als verkoper van je huis

Anoniem
9

Frits Wilbrink van Wilbrink&v.d.Vlugt Makelaars heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis, en later bij de aankoop van ons nieuwe huis.

Dhr. Quist
9

Gedegen advies en prettige begeleiding in de verkoop van onze woning. Goede service na de bezichtigingen en zijn goed bereikbaar.

Mevr. Jonker
9

Superprofessionele, adequate en attente makelaar! We zijn op alle fronten heel tevreden! Met veel dank voor de prima begeleiding.

Anoniem
9

Top, ik kan hem iedereen aanbevelen. ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,..

Dhr. L.A.M. Koelewijn
10

Het contact liep bijzonder prettig - duidelijke afspraken en duidelijke communicatie. Waar wij onrustig werden bleef onze makelaar kalm en behield het overzicht. Een zeer prettige samenwerking.

Mevr. Blom - van Steijn
10

Het is heel vlot verlopen in al zijn vriendelijkheid. Ik zou ze bij iedereen aanbevelen. Ik ben heel blij dat het zo goed is verlopen.

Dhr. Pennings
9

Na verloop van ee jaar, en na een wijziging van makelaar, was het een opluchting dat Frits Wilbrink een verkoop realiseerde. Dit kwam duidelijk door het verschil in network en professionaliteit. Chapeau!

Mevr. De Jager-Van der Zwet
9

Realistische prijsbepaling met plan B wat ook nodig bleek. Correcte, heldere en snelle communicatie.

Anoniem
9

Prettig, deskundig en professioneel contact en een zeer goed bereikbaar en efficient kantoor. Als garantiemakelaar wordt er een standaard bouwkundig rapport gemaakt over de staat van het onroerend goed. Bij dat laatste hadden wij wel een paar problemen bij potentiële kopers vanwege ongelukkige en daardoor onbegrepen formulering in dat rapport.

Anoniem
9

Een vriendelijke, geïnteresseerde en goed geïnformeerde makelaar die gedurende het hele traject tijdig handelde en goed bereikbaar was.

Anoniem
9

Wij zijn erg tevreden over Miranda van der Wagt van Wilbrink & van der Vlugt makelaars. Ondanks dat de woning iets langer te koop heeft gestaan dan verwacht, zijn we erg tevreden over het resultaat. Afspraken worden nagekomen en na een bezichtiging zijn we altijd op de hoogte gehouden.

Dhr. Parmentier
9

Absoluut een aanrader! Prima uitleg en goed geviel dat er van tevoren een bouwkundig rapport wordt opgesteld. Hierdoor is er achteraf nooit discussie

Anoniem
8

Frits Wilbrink is een ervaren makelaar. Dit straalt hij ook uit. Hebben ook zelf suggesties gedaan die ook werden opgepakt.

Anoniem
8

Ons huis stond eerst bij een andere makelaar in de verkoop. Toen dit na 11 maanden nog niet verkocht was zijn we overgestapt naar Wilbrink & van der Vlugt Makelaar, die ons huis in vier maanden tijd verkocht. Vanaf het eerste moment voelde het persoonlijke contact zeer goed. Het is een zeer ervaren en deskundige makelaar en hij/zij nemen alle tijd voor je. Het hele team is zeer professional en niets is hen te veel. Het is absoluut een aanrader om met deze makelaar zaken te doen!

Anoniem
10

Prima makelaar. Het voelde vertrouwd, Altjd goede adviezen. Steeds geduldig en goed bereikbaar. Wij zouden Rik Broekhof van WilbrinkvanderVlugt makelaardij volmondig aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat.

Anoniem
10

Wij zijn bijzonder blij met de snelle verkoop van onze woning door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. De professionele aanpak én het doortastende optreden van makelaar Roy Schoone heeft er voor gezorgd dat kopers en verkopers een heel goed gevoel hebben overgehouden aan deze transactie. Een mooie verkooppresentatie van onze woning, optimale vakkennis, en niet onbelangrijk: een prettig en persoonlijk contact! Alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Absoluut een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan!

Anoniem
9

Soepel, de makelaar is een smooth operator. Hij is goed in staat om partijen bij elkaar te brengen.!

Anoniem
10

prima geregeld..Huurders zijn goed gescand en verder een goede afhandeling met een inspectie en contractopstelling

Anoniem
8

Ik ben wel heel tevreden over de begeleiding bij de verkoop. Ik wil nieuwe klanten er wel op wijzen dat de courtage van 2% aan de hoge kant is. Temeer omdat voor het maken van de foto's nog eens ruim € 500 extra betaald moest worden.

Anoniem
9

Het kantoor Wilbrink vd Vlugt heeft ons goed ondersteund bij de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Het kwam vooral aan op timing en dat hebben ze goed ingeschat, daar er de nodige tijdsdruk op zat. Ook de realiteitszin mbt aankoop en verkoopprijs heeft geleid tot een snel positief resultaat.

Anoniem
8

We hadden Rick Broekhof als makelaar en we waren zeer tevreden. hij gaf goed advies. We zullen hem zeker aanbevelen.

Anoniem
9

Zeker niet de goedkoopste makelaar, maar altijd goed bereikbaar en servicegericht. Goede adviezen voor verkoop en duidelijke terugkoppeling over bezichtigingen.

Anoniem
9

Niet veel extra over op te merken. Tijdens de finale onderhandeling is goed advies gegeven.

Anoniem
7

Rustige en ervaren makelaar, goed trackrecord in het hogere segment. Groot netwerk in de bollenstreek.

Anoniem
9

De makelaar is zeer actief in het benaderen van de markt. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de persoonlijke wensen. Kosten zijn hoger dan bij andere makelaars maar gelet op hun prestatie terecht.

Anoniem
10

Vanaf het eerste gesprek kwam de deskundigheid, de realistische kijk en een juist inschattingsvermogen van de makelaar naar voren. Mede daardoor is naar ons idee de woning snel en naar waarde verkocht.

Anoniem
9

Uitstekende begeleiding door makelaar Miranda van de Wagt en backoffice. Professionaliteit, accuratesse en altijd bereikbaar.

Anoniem
8

Werzaamheden op basis van Professionele ,resultaat en markt-gerichte aanpak . Prettige , sociale en klantvriendelijke deskundigheid.

Anoniem
8

Professioneel team en met "team" bedoel ik iedereen die betrokken is geweest bij de verkoop van mijn huis. Het contact gedurende de verkoopperiode verliep altijd prettig. De kijkerskaart ,die na iedere bezichtiging klaarligt, is prettig maar het telefonisch contact wordt toch positiever ervaren. De service tijdens de finale afwikkeling verdient een pluim. Courtage percentage zou bespreekbaar moeten zijn want is helaas wel wat aan de hoge kant.

Anoniem
9

alleen maar lof.-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Annemarieke Hooij
10

Rick Broekhof van Wilbrink van der Vlugt kwam in het intake gesprek zeer professioneel op ons over, er was een klik en had kennis van zaken. Wij vertrouwen erop dat Wilbrink van der Vlugt ons mooie huis voor de best mogelijke prijs welke de woning verdiend, zal verkopen aan een nieuwe trotse eigenaar.

Anoniem
7

Makelaar was zowel betrokken bij taxatie als verkoop van het huis. Taxatie kwam aanzienlijk hoger uit dan uiteindelijke verkoopprijs. Het is mij niet duidelijk geworden waar discrepantie vandaan kwam.

Thea Granneman
8

Wij hopen dat hij het ons gunt

van Kesteren
7

Alles werd snel in gang gezet

van Hoven
8

Het is nog te vroeg om een echte goede beoordeling te geven. Wat me in deze enquete opvalt en zelfs stoort is dat er in de vraagstelling wordt getutoyeerd. Onze makelaar doet dit (gelukkig) niet. Ik ben benieuwd of jullie hierin een eenduidig beleid hebben. Vriendelijke groet, H. van Hoven

Anoniem
8

Steeds prettig contact gehad met de medewerkers. Medewerkers zijn kundig en bellen direct terug. Eventuele problemen worden direct goed en naar tevredenheid opgelost.

Anoniem
8

Steeds prettig contact gehad met de medewerkers. Medewerkers zijn kundig en bellen direct terug. Eventuele problemen worden direct goed en naar tevredenheid opgelost.

Anoniem
9

Dit pand was eerst bij een andere makelaar in de verkoop. Dat lukte niet en na acht maanden ben ik gewisseld naar deze makelaar, omdat ik erop vertrouwde dat zij beter in deze regio zouden zijn ingevoerd. Dat klopte, want in drie maanden was het appartement verkocht. Al met al ben ik tevreden over de service en de informatie die ik tijdens het verkoopproces heb ontvangen. Ook ben ik zeer tevreden met het verkregen verkoopbedrag.

Anoniem
10

Uitstekende verzorging van de voor het verkoopproces benodigde documentatie (foto's, video en brochure). Zeer goede service tijdens de verkoopperiode en tijdens de finale afwikkeling.

Zimira Sprecher-Wyler
7

u vraagt te vroeg.

van den Berg
8

Voortreffelijke foto's en eertse gesprek. Topstyliste. Jammer dat de eerste planning van de bezichtiging niet goed is verlopen. Wij waren niet gebeld en ik hoorde een dag van te voren over de bezichtiging. Mw was in de veronderstelling dat zij mij gebeld had. Ik denk dat diegene die de nvm gegevens invult nogal haast had. Ik heb verkeerde initialen en geboortedatum. • 3e alinea: onderhoudsvrije tuin ipv onderhoudvrij tuin. • Bij nvm/partner staat M.J. moet zijn: M.H. • Bij nvm partner staat geb. 12-09-1977, moet zijn: 12-09-1968

Anoniem
10

Dhr Wilbrink komt bij mij over als zeer ervaren en deskundig makelaar. Neemt de tijd die nodig is om aan al je vragen te voldoen. Legt duidelijk uit waarom hij vindt dat de "vraagprijs" redelijk is maar laat je vrij in wat jij wilt. Er wordt werkelijk aan alles gedacht om mijn huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. Kortom een zeer integer en bekwaam persoon.

Anoniem
8

De makelaar was zeer deskundig en vriendelijk. Wij zijn tot volle tevredenheid begeleid in de verkoop van onze woning

Guido Schmitt
8

Vakkundig en goede kijk op de markt en het proces.

Anoniem
7

De verkoop is in behandeling genomen door twee makelaars. De eerste was absoluut in niet geschikt en heel onaardig. Deze makelaar is weg. De tweede en huidige makelaar was prima! Open, benaderbaar, dacht mee en zette zich voor 100% in.

Anoniem
9

Heel prettige samenwerking met veel deskundigheid. Nemen de moeite en tijd om alles goed uit te leggen en af te handelen.

Terug
Recent bekeken