Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars. Uw makelaar, dat is Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar!. Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar? Bij Wilbrink & v.d. Vlugt Garantiemakelaars helpen wij u graag.

 
 

De garanties, klanten en cijfers spreken

4094 verkochte woningen vanaf januari 2017 tot september 2017
138 dagen gemiddelde looptijd landelijke gemiddelde: 163 dagen
-2% onderhandelingsmarge landelijke gemiddelde: -3%

 

 

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Lisse lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken