Onder optie
€ 695.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer 44, 2204 Noordwijk

Onderdeel van nieuwbouwproject Sancta Maria, Herenhuizen

Beschrijving

Lees meer
Paviljoen Anna

Wonen op dit landgoed is een unieke ervaring. In een setting van weelderig, oud groen prijken prachtige oude gebouwen. U treft ze in het hart van Sancta Maria. Het statige Hoofdgebouw uit 1930 en de kapel worden omringd door diverse charmante paviljoens. Deze worden getransformeerd tot woongebouwen met schitterende herenhuizen.

Wilt u de allure van het landgoed beleven en toch uiterst comfortabel en ruim wonen? Dan vindt u wellicht uw droomhuis in Paviljoen Anna. De herenhuizen hebben de karakteristieken van het oude gebouw. Dit ziet u terug in de royale oppervlakten, de geveldetails, de verdiepingshoogtes, de raamverdeling en de markante kapvormen.

Het prachtige paviljoen ligt in de parkzone, recht achter het Hoofdgebouw. De 7 herenhuizen in Paviljoen Anna hebben diepe tuinen en twee eigen parkeerplaatsen. Door de casco-oplevering kunt u dit huis helemaal naar eigen wens indelen en afbouwen. Dit is wonen op een ongekend niveau. Een cadeau voor uzelf en uw gezin.

SCHITTERENDE HERENHUIZEN

• Bruto vloeroppervlakten vanaf circa 225 tot 730 m2
• Royale verdiepingshoogten
• Diepe tuinen
• Twee parkeerplaatsen per woning
• Grote flexibiliteit in de indeling van de herenhuizen
• Oplevering casco

Rijk gedetailleerd, een prachtig uitzicht op het park, een diepe tuin, vijf zeer riante slaapkamers, een heerlijke living en gigantische leefkeuken. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Als dit is wat u zoekt én u wilt de karakteristiek van het gebouw nog kunnen voelen, dan is dit unieke herenhuis met charmante erker wellicht uw droomhuis. Door de schitterende raampartijen en diverse openslaande deuren bent u altijd en overal verbonden met de groene rijkdom op het landgoed. Met ons indelingsvoorstel is een prachtige combinatie gemaakt van intieme ‘samen’-plekken en ruimtes met volop privacy. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/3416744
Prijs € 695.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 1 november 2016
Laatste wijziging Maandag 12 maart 2018
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, hoekwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 393 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 430 m²
Inhoud 2.100 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken