Te koop: Bouwnummer 37, 1231 KA Loosdrecht

Onderdeel van nieuwbouwproject Gooilanden- fase 3

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
GOOILANDEN - LAATSTE FASE NU IN DE VERKOOP: 12 WELLNESS BUITENVERBLIJVEN

Waardevolle en waardevaste investering in het Gooi met huurgarantie van 10 jaar van 5% netto.

Rust en kwaliteit van het leven dichtbij de stad

Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor Gooilanden. Gooilanden ligt op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het is een oase van rust, omgeven door oude bomen, weelderige tuinen en prachtig aangelegde waterpartijen. Gooilanden ligt tegen Hilversum aan; in 20 tot 30 minuten staat u in hartje Utrecht of in het centrum van Amsterdam.

De rijkdom van de omgeving

De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken. De locatie van Gooilanden is zo centraal dat in feite heel Nederland aan uw voeten ligt. Gooilanden biedt u nu de mogelijkheid in het bezit te komen van een waardevolle en waardevaste kavel met buitenverblijf op deze bijzondere plek.

Absolute toplocatie

De kavels op Gooilanden zijn voor Gooise begrippen groot, liggen volop in het groen
en de terrassen zijn zo gesitueerd dat u altijd kunt genieten van de zon. De bestemming van Gooilanden is recreatief en er staat al een aantal woningen die gebouwd zijn rond 2010.
De nieuw te bouwen buitenverblijven worden zeer luxe en zijn voor de verhuur of eigen gebruik. Indien u kiest voor de verhuur is er een mogelijkheid voor huurgarantie.

Uw buitenverblijf

Ongekende luxe in een tijdloos ontwerp. Het buitenverblijf wordt gebouwd in 2 zorgvuldig gekozen gevelvarianten (type Schaepenburgh en type Sperwershof). Uniek zijn de wellness faciliteiten die elk buitenverblijf in de tuin krijgt. Zo kunt u optimaal genieten in uw eigen sauna met buitendouche en kunt u vervolgens ontspannen plaatsnemen in uw luxe jacuzzi. De fraaie lichtinval en het heerlijke terras met pergola maken het tot een echt buitenverblijf. De buitenverblijven hebben een betonnen vloer met vloerverwarming, de gevels en daken worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en kennen een hoge isolatiewaarde. Een vooraanstaande binnenhuisarchitect is verantwoordelijk voor de inrichting. De buitenverblijven zijn vernoemd naar één van de 16e en 17e eeuwse landgoederen die een paar kilometer verderop gelegen zijn. Een nieuw jasje, maar dezelfde klasse.

Hinabaay

Het buitenverblijf wordt met oog voor detail ingericht waarbij de beleving van rust, ruimte, stijl en wellness centraal staat. Merken als Hay, Normann Copenhagen en Zuiver zorgen voor een Scandinavische inbreng.

Eigen gebruik en/of verhuur (met huurgarantie)

Verhuur en beheer van Gooilanden is uitbesteed aan Dutchen. Deze verhuurorganisatie verhuurt alleen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de architektuur en inrichting van de woningen. Ook het beheer ligt op een zeer hoog niveau. Wij zijn er trots op dat Dutchen zijn naam verbindt aan dit project.

* Er zijn 3 varianten van eigen gebruik/verhuur mogelijk (vraag naar de voorwaarden).
* Koopsom is v.o.n. exclusief BTW, inclusief luxe keuken, luxe sanitair, inventaris, buitendouche, sauna en (professionele) jacuzzi.
* Indien u geen wellnessfaciliteiten wenst, dan is dit mogelijk (vraag naar de voorwaarden).
* Alle kavels zijn gelegen op eigen grond.
* U kunt er voor kiezen de woning in het geheel niet te verhuren (er is geen verhuurplicht in deze fase); vraag naar de voorwaarden.

Voor meer informatie en/of de uitgebreide brochure, neem direct contact met ons op.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/3835606
Prijs € 276.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 31 oktober 2017
Laatste wijziging Dinsdag 31 oktober 2017
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 70 m²
Inhoud 230 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja

Marktcijfers Loosdrecht

€ 563.726,- Gemiddelde verkoopprijs in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 703.554,- Gemiddelde vraagprijs in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
64 Gemiddelde verkooptijd in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: 37
130 Gemiddeld aangeboden in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: 46.839
61 Gemiddeld aantal verkocht in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 3.590,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Loosdrecht Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken