Verkocht onder voorbehoud
€ 665.000,- v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud: Pauluslaan 110, 2204 CB Noordwijk Zh

Beschrijving

Lees meer
Paviljoen Theresia- bouwnummer 34

Heeft u al rondgelopen op het landgoed? Dan kunnen de statige gebouwen in het hart van het plan u niet ontgaan zijn. Paviljoen Theresia is één van de oude paviljoens die getransformeerd wordt tot schitterend woongebouw met 7 herenhuizen. U vindt Theresia schuin achter het statige Hoofdgebouw en de kapel, naast paviljoen Anna.

Bij de transformatie zijn de karakteristieken van het gebouw bewaard gebleven. De royale oppervlakten, de geveldetails, de verdiepingshoogtes, de raamverdeling en de markante kapvormen doen de allure van toen herleven op luxe wijze.

En buiten is het net zo fijn. De tuinen zijn heerlijk diep. Rondom het paviljoen staat volwassen groen, waardoor u deze plek als een oase van rust zult ervaren. Zeker als u straks heerlijk op het bordes zit en uitkijkt op het park. Fijn ook dat elk herenhuis twee eigen parkeerplaatsen krijgt. Dit is wonen op een ongekend niveau. Een cadeau voor uzelf en uw gezin.

SCHITTERENDE HERENHUIZEN

• Bruto vloeroppervlakten vanaf circa 200 tot 500m²
• Royale verdiepingshoogten
• Veel diversiteit in aanbod, kies uw droomhuis!
• Diepe tuinen
• Twee parkeerplaatsen per woning
• Grote flexibiliteit in de indeling van de herenhuizen
• Oplevering casco

Bouwnummer 34

Dit is nog eens thuiskomen. Aan de parkzijde betreedt u dit statige herenhuis. De dubbele openslaande deuren brengen u in de riante leefkeuken. De zithoek is een intieme plek geworden waar iedereen zich geborgen zal voelen. Er is geen mogelijkheid onbenut gelaten om aan dit herenhuis alle luxe en comfort mee te geven. Op de verdieping hebben wij twee slaapkamers gemaakt, waarvan één met eigen sauna en inloopkast. De andere kamer heeft een inloopkast en een loungeruimte. Perfect voor uw opgroeiende kind. Nogmaals, het zijn suggesties. Deel dit huis vooral in zoals u het wilt. Een unieke kans.

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/3756258
Koopsom € 665.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 28 augustus 2017
Laatste wijziging Maandag 17 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1930
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 276 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 415 m²
Inhoud 2.000 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken