Onder optie
€ 550.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer 202, 2204 CA NOORDWIJK

Onderdeel van nieuwbouwproject Sancta Maria, Kavels

Beschrijving

Lees meer
Langs het ‘central park’ op Landgoed Sancta Maria treft u de Parkkavels. Uw eigen oprijlaan ligt aan de statige laan die langs het park krult. De achterzijde van de kavels wordt begrensd door rijk groen en veel kavels hebben zelfs een tuin aan een watergang, wat het gevoel van vrij wonen versterkt.

Gelegen langs het park, de hoofdlaan en dicht bij de authentieke, oude gebouwen nemen de Parkkavels een prominente plek in op Sancta Maria. Overweegt u zo’n bijzonder stukje landgoed te kopen, dan kunt u kiezen uit kavels die variëren in grootte van circa 1.600 tot 3.800 m2.

Stelt u zich eens voor hoe u de schitterende, groene leefomgeving van het landgoed tot een verlengstuk van uw huis maakt. Op uw veranda geniet u van de zomeravond en de volledig glazen serre siert de eetkamer van uw villa. En wat dacht u van een eigen ‘buitenhuisje’? Laat uw fantasie de vrije loop. Door de royale afmetingen van de Parkkavels zijn de bebouwingsmogelijkheden eindeloos.

Het bebouwbare oppervlakte van de natuurkavels: 185m².

Bouwen

Kiest u voor de volledige de regie over uw ontwerp of laat u zich geheel ontzorgen? Hoe u het proces inricht, om te komen van uw droomwoning naar uw nieuwe thuis, bepaalt u zelf. De Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria levert u de kavel om uw droomwoning op te bouwen. De uitwerking van uw woning heeft u in eigen hand. U kunt kiezen voor de volgende twee opties:

1. Kavel met eigen ontwerp
Een vrije kavel. Vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van dit landgoed krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u kiest voor een ‘kavel met eigen ontwerp’ bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Wie weet, heeft u al iemand op het oog. Als u liever gebruik maakt van onze contacten en expertise, kies dan voor een ‘kavel met ontwerp van architect’.

2. Kavel met ontwerp van architect
Zorgeloos uw vrije kavel laten bebouwen. Daar kiest u voor als u een kavel koopt ‘met architect’. De door ons geselecteerde architecten kunnen u volledig ontzorgen tijdens het ontwerp-, vergunnings- en bouwproces. Zij staan u graag bij als deskundige partner. Ter inspiratie vindt u op onze website referentiebeelden van eerder door deze partijen gerealiseerde woningen. Zit uw droomhuis hiertussen?

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/3927459
Prijs € 550.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 5 februari 2016
Laatste wijziging Dinsdag 9 januari 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.260 m²
Terug
Recent bekeken