€ 500.000,- k.k.

Te koop: Voorhouterweg 2ong, 2231 ND Rijnsburg

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Voorhouterweg te Rijnsburg

Fraai landelijk gelegen bouwkavels van maar liefst 2 x 1.075m² eigen grond met vrij uitzicht over het polderlandschap. Deze riante kavels aan de Voorhouterweg (gelegen tussen nummer 85 en nummer 95) zijn centraal gelegen tussen Noordwijk, Warmond en Katwijk.

Het perceel ligt nabij het mooie natuur gebied van de Duin & Bollenstreek, met het strand en diverse wandelgebieden. In de directe omgeving zijn meerdere royale villa’s gelegen.

Op deze kavels mag per kavel een riante vrijstaande villa gebouwd worden van maximaal 1.000m³. De grond zal bouwrijp worden opgeleverd, alsmede het archeologisch onderzoek en het weghalen van de kassen.

De bouwkavel ligt bijzonder gunstig ten opzichte van winkelcentra van zowel Rijnsburg, Oegstgeest als de stad Leiden, maar ook alle voorzieningen op gebied van scholen, cultuur en gezondheidszorg zijn dichtbij.

Daarnaast zijn uitvalswegen richting de A4, A9 en A10, naar onder meer Den Haag, Haarlem en Amsterdam in directe omgeving, terwijl de luchthaven Schiphol op slechts 20 autominuten rijden ligt.

Werkelijk 2 unieke percelen op een toplocatie in Rijnsburg, met volop mogelijkheden voor het realiseren van een eigen droomvilla.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/4098978
Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Dinsdag 29 mei 2018
Laatste wijziging Woensdag 14 november 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.050 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Open ligging
Buiten bebouwde kom
Platteland
Terug
Recent bekeken